Arrangementen

Arrangementen

Arrangement ‘Opera Spanga’ BijJoop 

Opera Spanga brengt After the Flood op de locatie aan de Lindedijk 11 te Spanga, 20 minuten op de fiets vanaf BijJoop in Kalenberg.

After the Flood presenteert persoonlijke intieme geschiedenissen in de context van grootse maatschappelijke gebeurtenissen. Veel van de problemen van onze samenleving, een samenleving die verdrinkt in desinformatie door het digitale gewicht van het heden, zijn te wijten aan onwetendheid over de geschiedenis. Deze onwetendheid kan het vinden van de juiste oplossingen in de weg staan. After the Flood is een multidisciplinaire muziektheaterproductie over angst en tegenspoed. Tegelijkertijd geeft deze opera een speels overzicht over 350 jaar vaderlandse geschiedenis. Het werk wordt geproduceerd door Opera Spanga en het Rosa EnsembleAfter the flood is te zien op de vaste speellocatie van Opera Spanga.

3-daags Opera Spanga BijJoop arrangement:

  • 2 x overnachting in één van de kamers van BijJoop
  • Kaartje voor de After the Flood op DATA 1, 3, 6, 8 en 10 september 2022 om 20:00 uur
  • 1 x diner (18:00) op locatie Opera Spanga
  • 1 x 3-gangen diner in de lounge van BijJoop
  • 2 x verrassingsontbijt

Reserveer op een uitgekozen data en vermeld in uw bericht ‘Opera Spanga arrangement’. U kunt ons natuurlijk ook even bellen 056 172 0 179, of een mail sturen.

De kosten voor dit bovenstaande arrangement bedragen € 250,00 per persoon per arrangement en is exclusief toeristenbelasting à € 1,10 p.p.p.n. en eventuele singletoeslag à € 25,50 p.p.p.n..

Na een heerlijk ontbijt De Weerribben per boot of fiets ontdekken!

Boot/kano/kajak

In zo’n mooi natuurgebied, met zoveel water, is varen een must. Dit kan in de elektrische sloep of op eigen kracht in de kano of kajak. Eropuit, De Weerribben in, waar je iedere keer nieuwe dingen ziet en ontdekt. Genieten van de rust en de natuur.

Kosten

Fluisterboot € 75,-

Luxe sloepen
Mosk: € 150,- p/d
Hank: € 180,- p/d
Hatseflats: € 180,- p/d

Kano 1 persoons € 25,- p/d

Kano/kajak 2 persoons € 30,- p/d

Fiets

Op de fiets is ook genoeg te ontdekken. De fietspaden zijn goed en je komt op de mooiste plekken. Fietsen langs het water, door de Weerribben, de leuke en authentieke dorpjes bezoeken. Het kan allemaal.

Kosten

sportieve stadsfiets met 7 versnellingen
€ 12,50 p/d

Ontbijt en lunch voor onderweg

Natuurlijk kun je bij BijJoop ontbijten als je er logeert. Het ontbijt is niet inclusief. Je kunt ook zelf bepalen hoe je ontbijt eruit ziet. Hiervoor hebben wij gekozen, omdat niet ieder mens hetzelfde wil als ontbijt, de één wil een heerlijk uitgebreid ontbijt, de ander liever iets eenvoudigs of zelfs helemaal niets.

Op je kamer vind je ons ontbijtmenu. Hieruit kun je zelf een keuze maken en dit in de loop van de dag of avond aan ons doorgeven. Laat dan ook meteen even weten hoe laat je graag wil ontbijten.

Hetzelfde geldt voor de lunch voor op de boot of fiets. Laat ons weten wat jouw/jullie wensen zijn en wij verzorgen dit.

Natuurgebied de Weerribben

De Weerribben is een door de mens gecreëerd natuurgebied met water, rietvelden, moerasbos en dieren. Door het winnen van turf is een zompig landschap veranderd in een prachtig natuurgebied waarin u eindeloos kunt wandelen, fietsen en varen.